Applen MacBook Pro 15-tuumaa (Mid-2015)
-akkujen huolto-ohjelma


Apple on havainnut pienessä määrässä vanhempia MacBook Pro 15 -tuumaa kannettavia ongelman laitteen akkuun liittyen, joka saattaa johtaa sen ylikuumentumiseen ja palamaan syttymiseen. Kyseiset laitteet on myyty syyskuu 2015 ja helmikuu 2017 välillä.

Laitteet ovat MacBook Pro 15-inch, Mid 2015 -mallisia ja laiteyksilön kuulumisen kyseisen huolto-ohjelman piiriin voi tarkistaa Applen verkkosivuilla julkistetulla sarjanumeron tarkastustökalulla. Löydät sen osoitteesta: https://support.apple.com/fi-fi/15-inch-macbook-pro-battery-recall.

Mikäli laitteesi kuuluu kyseisen huolto-ohjelman piiriin, Apple kehoittaa lopettamaan laitteen käytön ja tuomaan laitteen valtuutettuun huoltoon. Laitteet huolletaan keskitetysti euroopassa Applen huoltokeskuksessa ja huoltoaika on jopa 2-3 viikkoa. Huolto-ohjelmaan kuuluvat laitteet voi toimittaa huoltoomme hankintapaikasta riippumatta.


Lisätietoja asiasta antaa huoltomme:
huolto@omenagroup.fi
0207 211880
Täyslaidallinen Applea.
Tarjoamme täyden valikoiman Maceja, iPhoneja, iPadeja ja iPodeja, kaikki samasta paikasta.

Loputtomasti lisävarusteita.
Meillä on varastossa valtava valikoima lisävarusteita sekä koteloita, kautiimia ja paljon muuta.

Apple asiantuntijoita.
Ystävällinen ja osaava henkilökuntamme on aina valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi.

Olet odotettu vieras.
Tutustu tarkemmin demojen myötä Apple tuotteisiin ja opi kaikki tarvittava Macista. Esittelyt kestävät 10-15 minuuttia.


Copyright 2019 Omena Group Ky - Sinun paikallinen Apple liikkeesi | Vesijärvenkatu 27, 15140 Lahti | 0207 211 800 | myynti@omenagroup.fi | huolto@omenagroup.fi