iPad Pro

Täysin uusi.
Täyttä näyttöä.
Täynnä tehoa.

Uusi iPad Pro on suunniteltu täysin uusiksi ja se on täynnä Applen edistyksellisintä teknologiaa. Se saa sinut näkemään uusin silmin, mihin iPad pystyy.

Ja mihin tietokone pystyy.
11 tuumaa
12,9 tuumaa

Uuden täysikokoisen näytön ansiosta iPad Pro on kuin maaginen lasilevy, joka tekee mitä ikinä haluat, miten ikinä sitä pitelet.¹

Käyttö sujuu vaivattomasti uusilla intuitiivisilla eleillä.

Siirry Koti-valikkoon pyyhkäisemällä.

Uusi Liquid Retina ‑näyttö ulottuu reunasta reunaan. Luonnolliset värit ja ProMotion-teknologia saavat kaiken näyttämään upealta ja tuntumaan herkästi reagoivalta.

Sinun on nähtävä se ja kokeiltava
sitä itse, jotta uskot sen todeksi.

Face ID tulee iPadille. Se tarjoaa turvallisen lukituksen avauksen ja toimii saumattomasti niin vaaka- kuin pystyasennossa.

Se on maailman turvallisin
kasvojentunnistusteknologia
missään
tabletissa. Tai tietokoneessa.

Face ID:llä voit avata iPad Pron, kirjautua appeihin ja maksaa ostoksia yhdellä vilkaisulla.

Se on salasana, jota
et unohda.

A12X Bionic on älykkäin ja tehokkain Applen koskaan tekemä siru. Siinä on Neural Engine, joka suorittaa viisi biljoonaa laskutoimitusta sekunnissa ja mahdollistaa edistyksellisen koneoppimisen.

Toisin sanoen se on nopeampi
kuin useimmat PC-kannettavat.

Hyödynnä kaikki teho käyttämällä moniajoa vain muutamalla pyyhkäisyllä. Työstä luovaa projektia, viestittele ystävän kanssa, hae innoitusta verkosta ja soita FaceTime-puhelu.

Kaikki samanaikaisesti.

Esittelyssä uusi Apple Pencil.

Apple Pencil reagoi nyt kosketukseesi. Voit vaihtaa nopeasti siveltimiä tai valita pyyhekumin pelkällä kaksoisnapautuksella ilman että työskentelyvireesi keskeytyy.²

Lisäksi se kiinnittyy magneettisesti paritusta ja latausta varten.

Toisin sanoen se toimii ajatuksen nopeudella.

Uudistettu Smart Keyboard Folio tarjoaa näppärästi sekä erinomaisen kirjoittamiskokemuksen että tyylikkään suojan etu- ja taustapuolelle.²

USB-C tarjoaa käyttöösi tehokkaan yhteyden lisävarusteita kuten ulkoista näyttöä tai kameraa varten.²

Voit jopa ladata sillä puhelimesi.

iPad Prossa on kaksi oivallista älykkäällä HDR:llä varustettua kameraa. 12 Mpix kamera vaikuttaville kuville, 4K-videolle ja lisätyn todellisuuden kokemuksille sekä dokumenttien skannaamista varten. TrueDepth-kamera muotokuvaselfieille, FaceTimelle, Animojeille ja Memojeille.

Alle puolen kilon painoisena se on entistäkin kannettavampi. Muodosta yhteys liikkeellä ollessasi nopean Wi-Fin ja 4G LTE Advancedin avulla.³

Lisäksi siinä on jopa
10 tunnin akunkesto.⁴

Tältä uusi iPad Pro näyttää. Se on iPadin suurin uudistus sitten iPadin.

Vertaile iPad-malleja.

Löydä sopivin iPad
12,9 tuuman
iPad Pro
11 tuuman
iPad Pro