Uusi 9,7 tuuman

Uusi 9,7 tuuman

Ihan kuin tietokone. Toisin kuin mikään tietokone.

Miltä tietokone näyttäisi, jos se keksittäisiin tänään? Sen teho riittäisi kaikkiin mahdollisiin tehtäviin. Se olisi niin kannettava, että sen voisi ottaa mukaan minne vain. Se olisi myös niin intuitiivinen, että voisit käyttää sitä miten vain haluaisit – koskettamalla, näppäimistöllä tai jopa kynällä.¹ Toisin sanoen se ei oikeastaan olisi ”tietokone”. Se olisi uusi iPad.

Tehoa tämän päivän töihin. Ja kaikelle mitä huominen tuo mukanaan.

Enlight Videoleap
Älykäs videoeditori.

A10 Fusion ‑siru. Suorituskykyiseksi syntynyt.

64-bittinen arkkitehtuuri. Neliytiminen rakenne. Yli 3,3 miljardia transistoria. Suomeksi: iPad on uskomattoman nopea. Siitä on paljon apua, kun haluat editoida 4K-videota, pelata graafisesti vaativia pelejä tai kokea uusimmat lisätyn todellisuuden apit.

Microsoft PowerPoint
Luo, muokkaa ja pidä esityksiä.

Se tekee helpoksi tehdä kaikkea yhtä aikaa.

iPadissa riittää tehoa useiden appien käyttämiseen kerralla. Voit työstää samaan aikaan liiketoimintasuunnitelmaasi, tehdä tutkimusta verkossa ja soittaa kollegallesi FaceTime-puhelun. Se on jopa helpompaa kuin miltä se kuulostaa.

Froggipedia
Tarkastele sammakon anatomiaa
lisätyssä todellisuudessa.

Mukaansatempaavin tapa kokea lisätty todellisuus.

Lisätty todellisuus (AR) on uusi teknologia, joka tuo virtuaaliset kohteet reaalimaailmaan. Kaikki iPadissa – aina näytöstä ja laskentatehosta kameroihin ja liiketunnistimiin saakka – on suunniteltu tekemään lisätyn todellisuuden apeista taianomaisempia kuin koskaan aikaisemmin.

Lisätyn todellisuuden apit muuttavat perin pohjin kaiken mihin kykenet. Opi uusia asioita sekä luokkahuoneessa että sen ulkopuolella. Ratkaise arjen ongelmia. Uppoudu viihteen ja pelien maailmaan. iPadin ja AR:n ansiosta mahdollisuudet ovat rajattomat.

Se on muistilehtiösi, kamerasi ja kaikkea niiden väliltä.

Notability
Muistiinpanot ja
huomautukset helposti.

Apple Pencil.
Kirjoita ylös mitä
vain mieleen juolahtaa.

iPad on aina ollut omiaan ajatusten kirjaamiseen. Ja nyt siihen on uusi keino. Kirjoita muistiinpanoja, maalaa vesiväreillä tai allekirjoita sopimus. Apple Pencilin avulla voit tehdä sen pikselintarkalla täsmällisyydellä ja herkkyydellä. Voit käyttää sitä yhtä luontevasti kuin kynää, mutta saat kuitenkin huomattavasti enemmän aikaan.

Kaksi loistokameraa, jotka osaavat muutakin kuin ottaa upeita kuvia.

Sisäänrakennetuilla etu- ja takakameroilla voit ottaa vaikuttavia kuvia ja kuvata elokuvamaisia videoita, skannata dokumentteja, soittaa FaceTime-puheluita tai jopa luoda pohjapiirroksen lisätyn todellisuuden avulla.

Kytke ja
kirjoita millä tahansa
Bluetooth-näppäimistöllä.

Tarvitseeko sinun istua alas nakuttamaan tutkimusartikkelia, sähköpostiviestiä tai hittielokuvan käsikirjoitusta? iPadissa on intuitiivinen näyttönäppäimistö, mutta se on yhteensopiva myös kaikenlaisten Bluetooth-näppäimistöjen kanssa.

Pullollaan tehokkaita vakioappeja.

Leikkaa raita GarageBandilla, luo innostava esitys Keynotella tai kuvaa ja editoi lyhytelokuva iMoviella. iPadin mukana tulee kokoelma Applen appeja, joten voit aloittaa luomisen heti kättelyssä.

Yli miljoonan iPad-apin ansiosta iPadin taidot ovat lukemattomat.

Jokainen 1,3 miljoonasta iPad-apista on suunniteltu nimenomaan iPadin isolle näytölle. Appeja löytyy kaikkeen mitä haluat tehdä – valokuvaukseen, piirtämiseen tai vain töiden paiskimiseen. Lisäksi uusien suosikkiappiesi etsiminen App Storesta sujuu yhtä helposti kuin siellä vieraileminenkin, koska editorimme valikoivat aina parhaat palat kaikesta uudesta ja kiinnostavasta.

Tehty kulkemaan minne ikinä ajatuksesi vievät.

Ohut, kevyt, kestävä. Ja kolme upeaa väriä.

Vain 469 g painoinen ja 7,5 mm ohut iPad kulkee vaivattomasti sinne minne sinäkin. Se on tehty kestämään, joten voit rauhassa ottaa sen mukaan minne tahansa. Lisäksi se on aivan yhtä tyylikäs kuin kannettavakin. Värivaihtoehdot ovat hopea, tähtiharmaa ja uusi kulta.

Wi-Fi ja 4G LTE.
Verkkoon missä vain.

iPadissa on jopa 866 Mb/s Wi-Fi-nopeudet ja jopa 300 Mb/s 4G LTE ‑nopeudet.² Kun lisäät siihen Apple SIMin, voit muodostaa yhteyden matkapuhelinverkkoihin yli 180 maassa ja alueella. Voit siis aina katsoa suosikkiohjelmaasi töihin matkatessasi, lähettää sähköpostiviestin lennossa tai julkaista lomakuvia matkasi aikana.

10 tuntia akunkestoa yhdellä latauksella.

Koko päivän kestävän akun ansiosta iPad tarjoaa sinulle enemmän aikaa surffata, kirjoittaa, piirtää, työskennellä sekä tehdä ostoksia ja mitä tahansa muuta, mitä sinun tarvitsee tehdä latausten välillä.³

Pidä asiat järjestyksessä, turvassa ja aina matkassa mukana.

iCloud pitää esimerkiksi kuvasi, tiedostosi ja muistiinpanosi suojattuina ja kätevästi käsillä kaikilla laitteillasi. Lisäksi Tiedostot-appi kokoaa yhteen paikkaan kaikentyyppiset tiedostosi, mukaan lukien pilvipalveluihin kuten Google Driveen, OneDriveen ja Boxiin tallentamasi tiedostot.

Uskomatonta teknologiaa uskomattoman helppokäyt­töisessä muodossa.

Pyyhkäise,
nipistä, napauta.
Niin helppoa se on.

iPad on suunniteltu niin, että se on kuin toinen luonto – vaikka et olisi sitä aiemmin käyttänytkään. Multi-Touch-eleillä voit esimerkiksi selata valokuvia, muokata dokumentteja ja järjestellä tiedostojasi yksinkertaisesti vain koskettamalla tyylikästä 9,7 tuuman Retina-näyttöä.

Dock. Suorinta tietä lempiappeihisi.

iOS 11:n ansiosta uusi Dock on vain pyyhkäisyn päässä. Niinpä apista toiseen siirtyminen käy helposti ilman Koti-valikkoon palaamista. Lisää lempiappisi Dockiin. Tai avaa monta appia hetkessä suoraan siitä.

Vedä tästä, pudota tuonne.

Erityisesti Multi-Touchille suunnitellun vedä ja pudota ‑toiminnon avulla on helppo siirtää tekstiä, kuvia ja tiedostoja appien välillä pelkästään koskettamalla niitä. Tee dokumenteistasi innostavampia pudottamalla niihin kuvia. Tai lisää vain liite sähköpostiviestiin. Voit jopa valita siirrettäväksi useita kohteita muutamalla napautuksella.

ProCreate
Luonnostele, maalaa
ja kuvita missä vain.

Retina-näyttö. Yhtä kaunis kuin monikäyttöinen.

9,7 tuuman Retina-näyttö on mukaansatempaava tapa kokea kaikenlaisia asioita, joita voit tehdä iPadilla. Kirjoititpa sitten liiketoimintasuunnitelmaa tai maalasit mestariteosta, tilava näyttö tarjoaa niin vaikuttavaa elävyyttä ja selkeyttä, että et voi olla koskettamatta sitä. Ja sehän juuri on tarkoituskin.

Fancy
Yhteisöllisesti koottu kuvasto
ainutlaatuisista tuotteista.

Poista lukitus turvallisesti ja tee helposti ostoksia Touch ID:llä.

Touch ID:llä avaat iPadin lukituksen helposti ja turvallisesti. Voit myös tehdä ostoksia kätevästi ja turvallisesti Apple Paylla. Laitat vain sormesi Touch ID ‑tunnistimelle, siinä kaikki.

 
 

Jokaiselle
suunniteltu.

Tehokkain teknologia on sellaista, jota jokainen voi käyttää. Tämän vuoksi iPadissa on monia apuominaisuuksia, jotka liittyvät näköön, kuuloon, motorisiin kykyihin sekä oppimis-, luku- ja kirjoitustaitoon. Voit puhua Sirille yksinkertaisesti kirjoittamalla. Paranna näkyvyyttä muokkaamalla näytön värejä. Tai kuuntele näytön sisältöä ääneen luettuna.

Näkö
Kuulo
Fyysiset ja motoriset taidot
Oppiminen ja lukutaito

Vertaile

Löydä sopivin iPad.